Aftenmenu​

Kl. 17-21

Forret

SPINATSALAT

med æg, dionvinaigrette, sprødstegt bacon og crutons

Kr. 89,-​

Røget laks 

Med peberrodscreme og rugbrødscrunch

Kr. 109,-​

RØRT TATAR

af inderlår med æggeblomme og friske urter tilsmagt med cognac og dijon

Kr. 129,-​

"skagen"

Skipperrejer rørt med krydderurter

Kr. 109,-​

Sidesalat

FRANSK

salat med dijonvinaigrette og skalotteløg

Kr. 59,-​

CÆSAR

hjertesalat med dressing, parmesan og crutons

Kr. 59,-

Hovedret

lynstegt bøf tatar

af okseinderlår med traditionelt tilbehør og pommes frites

Kr. 205,-​

engelsk Bøf 

200 gr. af mør oksefilet med bløde løg, surt og stegte kartofler

Kr. 235,-​

oksemørbrad

200g. på bund af purerede kartofler, sauce og trøffelolie

Kr. 265,-

HVIDVINSDAMPET HELLEFLYNDER

toppet med pebberrod og fritterede kapers på bund af purerede kartofler og smørsauce

Kr. 245,-

engtoftegård BURGEr

Med salat, agurk og tomat, pommes frites og  salatmayonnaise

Kr. 165,-​

Wienerschnitzel

af kalveinderlår med ærter, kartofler, skysauce og dreng

Kr. 205,-

Dessert

RABARBERTRIFLI

med creme, makroner og flødeskum

Kr. 79,-​

gammeldags ÆBLEKAGE

Med knas og flødeskum

Kr. 79,-​

HINDBÆR PARFAIT

med karamel nøddecrumble

Kr. 79,-​

Chokolademousse

med nøddeknas og brændt hvid chokolade

Kr. 79,-​

dessert symfoni

3 små desserter æblekage, chokolademousse, rabarbertrifli

Kr. 129,-​

IRISH COFFEE

kaffe, flødeskum 3 cl. Whisky​

Kr. 65,-​

BØRNEMENU (under 12 år)

KyllngeSpyd

med pommes frites og remoulade

Kr. 79,-​

FISKEFILET

med pommes frites og remoulade​

Kr. 79,-​

ÅBNINGSTIDER

Mandag til lørdag

11- 21.30

Søndag

10-21.30

Køkkenet er åbent mandag til lørdag 11 til 21 og søndag 10 til 21​ 

​Engtoftegård ApS

​CVR: 39413426

​Telefon: 61 63 24 94

E-mail: info@engtoftegard.dk

Vestre Gade 32
​​​​2605 Brøndby

Engtoftegård ApS

Vestre Gade 32

2605 Brøndby

ÅBNINGSTIDER

​Mandag til Lørdag:

11.00 - 22.00

Søndag og helligdage:

10.00 - 22.00

Engtoftegård ApS

CVR: 39413426