​Selskab

MENUFORSLAG​

MIN. 30 PERSONER

Forret

Varmrøget laks 

med friske asparges og urtecrem

Kr. 105,-​

tatar 

rørt med mandelpesto og trøffel samt estragonmayo

Kr. 105,-​

Lakse caparcio 

med basilikumscreme, parmesan og trøffelolie

Kr. 105,-​

tuntatar 

med soya, lime, chili, koriander og ingefærmayo

Kr. 129,-​

Jordskokkesuppe 

med kammusling og persilleolie

Kr. 115,-​

Hovedret

Helstegt oksemørbrad 

med trøffelsauce

Kr. 225,-​

Helstegt australsk oksestriploin 

med rødvinssauce

Kr. 195,-​

Kalvemørbrad 

med morkelsauce

Kr. 235,-​

Helstegt kalvetykssteg 

​med citrontimian og rødvinssauce

Kr. 185,-

Kulmule

med pastinakpure, mandel vinaigrette og løvstikke

Kr. 205,-

purløgsFarseret unghanebryst 

​med citron timiansauce 

Kr. 195,-

Dessert

Gateau Marcel 

med bær og vanilieis

Kr. 95,-​

gammeldags æblekage

​med flødeskum og crunch

Kr. 79,-​

Chokolademousse 

​med friske bær, vanilieis og krunch

Kr. 85,-​

Rabarbertrifli 

med creme og knas

Kr. 79,-​

Fragilite 

​med hindbærmousse, hindbærcoulis og friske frugter

Kr. 95,-​

VELKOMSTDRINK

serveres med saltrøgede mandler

Kr. 65,-​

natmad

​Italienske, spanske pølser og paté 

med pesto, løg, cornichons, oliven og dijon. Rugbrød, og stenovnsbrød

Kr. 99,-​

OSTEBORD

med 5 forskellige oste med druer, oliven, løg, peberfrugt og radiser. Rugbrød, kiks og stenovnsbrød

Kr. 99,-​

Udvalg af Kødbyens bedste pølser fra grillen

med brød og traditionelt tilbehør

Seneste servering kl. 23.30

Kr. 109,-​

Aspargessuppe 

​med friske asparges og baquette

Kr. 85,-​

FORSLAG TIL DRIKKEVARER 

Velkomstdrink, mousserende hvid  

​med saltrøgede mandler

Kr. 65,-​

kaffe med avec

Cognac eller bailey, 3 cl pr. person 

Kr. 79,-​

drikkepakke 1

​inkl velkomstdrink, husets vine (rød og hvid) samt fadøl og vand/sodavand ad libitum  (6 timer)

Kr. 495,-​

drikkePAKKE 2

inkl husets vine (rød og hvid) samt fadøl, vand og sodavand under hele middagen (3 timer)

Kr. 295,-​

SELSKABER 

efter Kl. 24.

Kr. 2000,- pr. time​

SPECIELLE ØNSKER 

imødekommes selvfølgelig. ring og hør nærmere på telefon: 61 63 24 94

ÅBNINGSTIDER

Alle ugens dage

11- 21.30

Selskaber / Større arrangementer

"efter aftale"

Køkkenet er åbent  alle dage 11 til 21

I vinterhalvåret (oktober-marts)lukker køkkenet tidligere og tager imod sidste bestilling kl. 20.

​Engtoftegård ApS

​CVR: 39413426

​Telefon: 61 63 24 94

E-mail: info@engtoftegard.dk

Vestre Gade 32
​​​​2605 Brøndby

ÅBNINGSTIDER

​Mandag til Lørdag:

11.00 - 22.00

Søndag og helligdage:

10.00 - 22.00

Engtoftegård ApS

CVR: 39413426