SelskabslokaleR til fest, barnedåb og Bryllup mv.

Er du på udkig efter selskabslokaleR til enhver form for fest?

Hos Restaurant Engtoftegård i Brøndby tilbyder vi selskabslokaler til enhver anledning lige fra barnedåb til bryllup. Vi er beliggende lige i skovkanten blot få hundrede meter fra Brøndbyøster Kirke. Samtidig grænser vi op til på Hvidovre, Rødovre og Glostrup. Vi sørger for de bedste rammer så du trygt kan slappe af og nyde din dag.


Vi er kar til at tage imod jer ved enhver festlig lejlighed og voreslokale på 1. sal er ideelt til fødselsdage, familiefester, jubilæer, konfirmationer mv. Vi tilbyder bordopsætning ved langborde eller gruppeborde. 


Vores selskabslokaler er ideelle til familiefester, jubilæer og fødselsdage. Vi rummer naturligvis også en del mindesammenkomster qua vores beliggenhed kun 200 m. fra Brøndbyøster Kirke. Vi tilbyder en bordopsætning som passer til lejligheden og antal gæster, enten gruppe borde eller langborde. Vores lokale på 1.´sal kan rumme op til 70 personer – I er altid meget velkommen til at kigge forbi af se vores lokaler på 1. sal, men vi foretrækker i aftaler en tid for fremvisning. Kontakt os for at aftale nærmere på (mail ogtlf info)


Et typisk arrangement hos os, begynder med en velkomstdrik, og herefter serverer vi en lækker tre retters menu for dig og dine gæster. Herefter serveres kaffe og te, samt natmad hvis du ønsker det. Ligesom vi naturligvis kan tilbyde servering af cognac eller likør til hver gæst. 

Der kan tilkøbes chips for 10 kroner pr. kuvert, fyldt chokolade for 20 kroner pr. kuvert eller 2 stk. flotte petitfours til 49 kroner pr. kuvert.
Et arrangement varer typisk omkring seks timer, dog tillægges en ekstra time, hvis du vælger, at vi også skal servere natmad.

Der kan naturligvis arrangeres en særlig børnemenu til børn under 12 år.

Der skal betales et reservationsgebyr på kr. 5.000. Beløbet modregner vi i en den endelige betaling af arrangementet, som senest forefalder ved festens afslutning. 

Der kan betales med Dankort eller kontant.​

Se vores selskabsmenu her!

Vil du høre mere om afholdelse af selskab, så kontakt os på telefon 61 63 24 94 eller mail info@engtoftegard.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag til lørdag

11- 21.30

Søndag

10-21.30

Køkkenet er åbent mandag til lørdag 11 til 21 og søndag 10 til 21​ 

​Engtoftegård ApS

​CVR: 39413426

​Telefon: 61 63 24 94

E-mail: info@engtoftegard.dk

Vestre Gade 32
​​​​2605 Brøndby

Engtoftegård ApS

Vestre Gade 32

2605 Brøndby

ÅBNINGSTIDER

​Mandag til Lørdag:

11.00 - 22.00

Søndag og helligdage:

10.00 - 22.00

Engtoftegård ApS

CVR: 39413426